Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Akti Imperial Deluxe Resort and Spa Dolce by Wyndham


Descriere

LOCALIZARE
Situat la doar cativa pasi de plaja lunga, magnifica, cu pietris si nisip din Ixia, complexul Akti Imperial Deluxe Resort cu 9 etaje are o locatie excelenta pe insula cosmopolita Rhodes. Amplasat aproape de centrul orasului Rhodes, de Aeroportul Inernational Diagoras (10 km) si de portul Mandraki Rhodes (5 km), este situat ideal in apropierea unora dintre cele mai turistice atractii ale insulei.

FACILITATI
Plaja: plaja privata accesibila printr-un pasaj subteran.
Piscine: 4 piscine in aer liber cu apa dulce, piscina pentru copii cu tobogane, piscina interioara incalzita cu apa dulce.
Wi-Fi: se ofera acces gratuit la Wi-Fi in toate camerele si zonele publice.
Wellness: centru de fitness complet echipat, centru spa, sauna, baie de aburi, masaj, yoga, salon de coafura si unghii.
Divertisment pentru copii: mini-club (4-12 ani), club pentru adolescenti (13-17 ani).
Divertisment pentru adulti: tir cu arcul, tenis, baschet, muzica live, spectacole zilnice, inchiriere de masini/biciclete/motociclete, cinema 7D, Escape Rooms.
Zona de receptie: receptia este disponibila pentru confortul oaspetilor 24 de ore pe zi.
Parcare.

RESTAURANT
Statiunea se mandreste cu 8 restaurante (Epicurus, Express, Jolly Chef, Olivers Chef, Lucullus, Marco Polo, Asterias, Red Elephant) si 5 baruri impresionante. Mesele tip bufet, gustarile de dupa amiaza si de noapte sunt servite zilnic, si optiunea de a lua cina de seara in pana la 4 restuarante tematice in timpul sederii oaspetilor, ca parte a pachetului Ultra All Inclusive.

CAMERE
Toate unitatile de cazare dispun de Wi-Fi, TV, baie privata, linie de telefon directa, seif, aer conditionat, balcon privat.
SMILE/PROMO/ECONOMY ROOM (25 mp) - capacitate maxima 3 persoane (2 paturi de o persoana si 1 canapea extensibila).
STANDARD MOUNTAIN VIEW ROOM (25 mp) - capacitate maxima 3 persoane (2 paturi de o persoana/pat dublu si 1 canapea extensibila).
STANDARD SIDE-SEA VIEW ROOM (25 mp) - capacitate maxima 3 persoane (2 paturi de o persoana/pat dublu si 1 canapea extensibila).
STANDARD SEA VIEW ROOM (25 mp) - capacitate maxima 3 persoane (2 paturi de o persoana/pat dublu si 1 canapea extensibila).
ONE BEDROOM FAMILY SUITE ANNEX (50 mp) - capacitate maxima 5 persoane (1 pat dublu si 3 canapele extensibile).
ONE BEDROOM SUITE MOUNTAIN VIEW (41 mp) - capacitate maxima 4 persoane (1 pat dublu si 2 canapele extensibile).
ONE BEDROOM SUITE SIDE-SEA VIEW (41 mp) - capacitate maxima 4 persoane (1 pat dublu si 2 canapele extensibile).
ONE BEDROOM SUITE SEA VIEW (41 mp) - capacitate maxima 4 persoane (1 pat dublu si 2 canapele extensibile).

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.