Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Myconian Korali - Relais and Chateaux Hotel


Descriere

Inăltandu-se cu gratie peste insula Delos si orasul cosmopolit Mykonos, Myconian Korali Relais & Chateaux oferă cazare de 5 stele, la mai putin de 1 km de centrul orasului.

Camerele si suitele de la Myconian Korali au un caracter etnic plin de stil, subliniat de detaliile colorate, materialele impecabile si operele de artă alese cu atentie. Unele unități au piscină privată, iar majoritatea oferă vedere uluitoare la Marea Egee.

In centrul complexului Myconian Korali există restaurantul Relais et Chateaux, unde arta bucătăriei de lux intalneste preparatele atent selectionate, produse la nivel local, in mod exclusiv pentru oaspetii proprietătii. In plus, aceștia pot savura băuturi la barul elegant de langă piscină sau se pot plimba pe terasă, la asfințit.

La mai putin de 1 km, oaspeții pot vizita faimoasele mori de vant din Mykonos si Mica Venetie, iar portul din Mykonos se află la 3 km. Accesul WiFi in intreaga proprietate și parcarea privată sunt gratuite.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie