Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Un hotel economic destinat celor care doresc o vacanta activa. Hotelul este situat pe un deal, la 2.5 km de centrul orasului Marmaris. Cel mai apropiat aeroport este aeroportul Dalaman, la 110 km de proprietate.

Descriere:

Ideal Panorama Holiday Village este un hotel extraordinar, fiind una dintre cele mai frumoase locatii din Marmaris. Acesta o sa va incante cu o vedere panoramica unica, activitati multiple, distractie si preparate delicioase din cadrul restaurantului principal. Astfel, vacanta dumneavoastra la Ideal Panorama Holiday Village va fi o incantare! 

Localizare:

Hotelul este situat la 2.5 km. distanta fata de centrul orasului Marmaris si la 100 m de magazine si restaurantele din zona. 

Website:

https://www.iphotels.com.tr/idealpanorama

Facilitati hotel:

Hotelul pune la dispozitia turistilor sai urmatoarele facilitati: restaurant, cafenea, bar la piscina, darts, biliard, tenis de masa, volei, sporturi de apa, 2 piscine in aer liber, piscina pentru copii, tenis, boccia, gimnastica, aerobic, amfiteatru, mini disco, seara turceasca, tobogane.

Facilitati camere:

Camerele sunt dotate modern astfel: pat dublu, parchet, LCD TV, telefon, mini bar, aer conditionat, seif, baie cu dus, uscator de par, balcon. Camerele au vedere spre piscina, spre mare sau spre imprejurimi.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie