Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRAND YAZICI MARMARIS PALACE


Descriere

Grădină luxuriantă, restaurantele cu mâncăruri delicioase și salonul de Spa sunt doar câteva dintre multe alte posibilități de a-ți trăi vacanța așa cum ai visat.

Descriere

Gradina luxurianta, restaurantele cu mancaruri delicioase si salonul de Spa sunt doar cateva dintre multe alte posibilitati de a-ti trai vacanta asa cum ai visat, doar in cadrul hotelului Grand Yazici Marmaris Palace.

Localizare

Hotelul Grand Yazici Marmaris Palace 5* este situat pe malul marii, la 90 km de Aeroportul Dalaman, 6 km de orasul Marmaris si la 2 km de localitatea Icmeler.

Website:

http://grandyazicihotels.com/

Facilitati hotel

Hotelul ofera un restaurant principal, 3 restaurante a la carte (turcesc, italian si pescaresc), receptie, 6 baruri, 2 piscine exterioare, piscina interioara, 2 tobogane, cabinet medical, centru SPA, 2 sali de conferinte, 2 piscine pentru copii, loc de joaca, tobogan, mini club. Gratuit, turistii se pot bucura de sauna, baie turceasca, sala de fitness, aerobic, volei pe plaja, mini fotbal, baschet, bocce, mini golf, 2 terenuri de tenis, tenis de masa, darts, biliard, discoteca, muzica live, programe de animatie, internet Wi-Fi (in lobby si pe spatial exterior al hotelului), iar contra cost - masaj, bicicleta, lectii de diving, internet cafe si sporturi nautice. Plaja proprie este formata dintr-o platforma cu nisip. 2 pontoane (ponton Palace Beach Club - contra cost). La piscina si pe plaja turistii beneficiaza gratuit de umbrele si sezlonguri.

Facilitati camere

Hotelul este compus dintr-o cladire principala cu 5 nivele “Hotel” si 26 de vile “Villas” cu 2 si 3 nivele. Toate camerele sunt dotate cu baie cu dus sau cada, foehn, aer conditionat centralizat, televizor, telefon, minibar (in ziua sosirii - 2 sticle de apa, gratuit), seif (gratuit), pardoseala cu gresie, balcon, WiFi (gratuit). Curatenia in camere se efectueaza zilnic. 

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie