Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

1926 Hotel and Spa


Descriere

LOCALIZARE: la 200 metri de mare, inc entrul orasului Sliema. Mallul The Point este la 300 metri de hotel iar Aeroportul International Malta este la 12 km de hotel. Alte plaje in zona: Qui-Si-Sana la 200 metri, MedAsia la 200 metri si Fond Ghadir la 550 metri.


FACILITATI HOTEL: receptie, restaurant, lounge bar, beach club la 200 metri de hotel cu piscina infinita, sezlonguri si umbrele, centru SPA/Wellness cu piscina interioara incalzita, sauna, baie de aburi,


FACILITATI CAMERE: Camerele standard au in jur de 18 mp, sunt elegante si stilate, pot acomodar doar 2 persoane si dispun de: aer conditionat, TV LCD, telefon, 2 paturi twin/ pat dublu, baie cu dus si uscator de par, balcon, set pentru ceai si cafea, mini frigider, fier si masa de calcat, seif, tableta cu informatii in camera, mobile check in.
Camerele superior au 20-25 mp sunt decorate in stilul estetic al anilor 1920.
Junior suite au 30-35 mp, dispun de pat dublu, pot acomoda 2 persoane.
Camerele family au in jur de 35 mp, pot acomoda 4 persoane, dispun de pat dublu + canapea sau 2 paturi duble, 1 baie, 1 balcon.


Malta Eco Tax- se plateste la receptia hotelului. 3,5 euro/adult/sejur de 7 nopti


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.