Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume Hotel


Numar stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 28 hoteluri

Valletta, Malta
St. Julians, Malta
Qawra, Malta

LOCALIZAREdb San Antonio Hotel Spa 4 este localizat la doar 9 km de Palatul San Antonio 4 minute de Malta Classical Car Museum si 14 km de Malta Waterfront Aeroportul International Malta este la aproximativ 22 km distantaFACILITATIPlaja si Piscine P . . .

Mellieha, Malta

LOCALIZAREdb Seabank Resort Spa 4 este localizat la doar 7 minute de mers pe jos de plaja si la 15 km de Mosta Rotunda Domul din Mosta Aeroportul International Malta este la aproximativ 26 km distantaFACILITATIPiscina Main Pool 1400 m2 Adults Only P . . .

Malta, Malta

LOCALIZAREGrand Hotel Excelsior 5 este localizat central in orasul capitala Valetta pozitionarea facilitand accesul catre toate partile Insulelor Malteze Hotelul are vedere spre pportul Marsamxett si Insula Manoel Aeroportul International Malta este . . .

St. Julians, Malta
Mellieha, Malta

LOCALIZARELabranda Riviera Hotel Spa 4 este localiat intr-una din cele mai bine conservate zone din norul Maltei cu vedere spre Golful Marfa Aeroportul International Malta este la aproximativ 30 km distantaFACILITATIPiscina Doua piscine la exterior . . .