Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SOL KATMANDU PARK & RESORT.


Descriere

Sol Katmandu Park & Resort este un hotel de 4 stele si se afla in statiunea Magaluf, o statiune animata si cu o viata de noapte vibranta.

Puncte forte

- Piscina exterioara
- Camere spatioase
- Facilitati pentru copii
- Parc acvatic

Localizare

Hotelul Sol Katmandu Park & Resort este situat la aproximativ 250 m de plaja din Magaluf, plaja cu nisip fin si intrare lina in mare. In apropierea hotelului se gasesc magazine, restaurante, cluburi si parcuri de distractie. Principalele atractii aflate in apropierea hotelului sunt: Katmandu Park  (100 m), Twisted Water Park  (200 m), BCM Magaluf (300 m), The Stage (300 m), The Pirates Adventure (800 m) si Aqua land (1.2 km). Aeroportul International Palma de Mallorca se afla la o distanta de aproximativ 17.4 km fata de hotel.

Plaja

Plaja Magaluf este o fasie lunga de nisip, cu lungimea de aproximativ 850 m si latimea de aproximativ 35 m si intrare lina in apa. Plaja ofera multe posibilitati de a practica sporturi de apa precum parasailing, water skiing, banana boat rides, snorkelling, kite surfing si scuba diving. O promenada se intinde pe toata lungimea plajei unde gasim cafenele, baruri, restaurante si magazine de suveniruri.

Facilitati hotel

Hotelul Sol Katmandu Park & Resort pune la dispozitia turistilor o multime de servicii si facilitati, printre care: terasa, gradina, piscina exterioara, aqua park, restaurant, bar, centru de inchiriere biciclete si masini, internet wireless, schimb valutar, camera de bagaje, receptie 24 ore, spalatorie/curatatorie, aer conditionat, lift. Nu este permis accesul cu animale de companie. Hotelul nu dispune de parcare privata.

Facilitati camere

Hotelul dispune de un numar de 404 camere astfel: camere duble standard, camere katmandu (camere tematice renovate in 2018), camere family katmandu (camere family open space), camere family cu doua dormitoare, suite family xtra katmandu (camere cu 2 spatii interconectate, cu tematica, renovate in 2018), suite family cu 2 dormitoare xtra katmandu (camere cu 2 spatii interconectate, cu tematica, renovate in 2018), suita Boro's mythical ice (camere cu 2 spatii interconectate, cu tematica, renovate in 2018), suita Maiya & Kumar's enchanted (camere cu 2 spatii interconectate, cu tematica, renovate in 2018), camera family katmandu cu 2 dormitoare (renovata in 2018). Toate camerele sunt dotate cu: baie privata, televizor, telefon, aer conditionat, uscator de par, minibar, seif, balcon, internet wireless.

Facilitati copii

Pentru copii, hotelul pune la dispozitie: piscina, loc de joaca, club pentru copii, aquapark.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Piscina exterioara
AC ( aer conditionat )
Wi-fi / Wireless Lan