Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

JS Palma Stay -Only Adults


Descriere

Activitati/Divertisment
Pentru timpul liber exista tenis de masa, acces la internet gratuit si program de divertisment organizând spectacole în mai multe seri pe săptămână, ciclism, biliard, sală de gimnastică și centru spa cu saună, centru de wellness, inchirieri biciclete (cost suplimentar), cadă cu hidromasaj/jacuzzi. Hotelul ofera si acces la cele 2 piscine (exterioara si interioara-deschisa tot timpul anului).

Localizare
Această proprietate se afla la 2 minute de mers pe jos față de plajă. JS Palma Stay Adults Only se află la doar 80 de metri de plaja C’an Pastilla din Mallorca. Pe străzile din jur există numeroase magazine, restaurante şi baruri. Oraşul Palma de Mallorca se află la 8 km, iar aeroportul Palma de Mallorca la aproximativ 2 km (5 minute ce mers cu masina). Turistii pot vizita catedrala maiestuoasa din Palma (6,5 km). De acolo pot ajunge la districtul comercial minunat Palma în doar câteva minute, iar pe drumul de la catedrala la principalele zone comerciale, există o mulțime de restaurante, cafenele și baruri unde vă puteți opri pentru o gustare rapidă. La aproximativ 300 de metri de hotel se afla o statie pentru transportul public si la fel de aproape exista si statie de taxi, facand astfel drumul mult mai usor de la hotel catre centrul orasului. In apropierea hotelului se gasesc unele dintre cele mai cunoscute puncte de atractie, dupa cum urmeaza: Puro Beach si Cala Estancia Beach (200 m), San Antonio de la Playa Marina (300 m), Palma Aquarium (1,6 km), Sant Joan de Deu Hospital (1,7 km), Mega Park Nightclub (3,9 km), El Arenal Marina (5,1 km), Son Muntaner Golf (5,4 km), Aqualand El Arenal (6 km).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Acest complex dispune de piscină în aer liber, piscină interioară, piscina incalzita, terasă la soare, sală de gimnastică și centru spa cu saună, meniuri cu diete speciale (la cerere), snack bar, restaurant (bufet), internet wireless este disponibil în întregul hotel şi este gratuit, automat bauturi si gustari, facilităţi VIP în cameră, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, personal multilingv, camera de bagaje, serviciu de concierge.

Restaurantul tip bufet al hotelului oferă o varietate de preparate spaniole şi europene. Hotelul are un bar şi oferă un program de divertisment, organizând spectacole în mai multe seri pe săptămână.

Este disponibil și un serviciu de spălătorie. Oaspeţii pot închiria maşini, iar servicii de transfer de la/la aeroport sunt disponibile la un cost suplimentar. Recepţia are program non-stop.