Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ilusion Markus and Spa


Descriere

LOCALIZARE: Localizat in Can Picafort, Ilusion Markus reprezinta alegerea ideala pentru familiile dornice de relaxare intr-un hotel renovat avand un raport foarte bun calitate/pret.
Hotelul se aflat la circa 250 m distanta de zona turistica a localitatii Can Picafort si de zona de divertisment a statiunii. Plaja cu nisip fin se afla la 200 m distanta iar Aeroportul Palma de Mallorca se afla la 44 km.


FACILITATI HOTEL: Hotelul pune la dispozitia oaspetilor saio receptie deschisa 24/7, un restaurant principal, o camera pentru bagaje, terasa exterioara cu zona de sezlonguri, o piscina exterioara pentru adulti si o alta destinate copiilor precum si o zona cu umbrele si sezlonguri.


FACILITATI CAMERE: Cele 72 de camere ale hotelului sunt dotate cu aer conditionat/incalzire, telefon, TV LCD, acces wi-fi (contra cost) si seif ( contra cost). Baile sunt dotate cu cada sau dus si uscator de par.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie