Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hipotels Playa de Palma Palace


Descriere

Activitati/Divertisment
Facilitatile pentru sport si agrement includ centru SPA și wellness, sala de fitness, sauna, baie turceasca/baie de aburi, inchirieri biciclete (cost suplimentar), cadă cu hidromasaj/jacuzzi, masaj, sauna.

Localizare
Hotelul se afla la 3 minute de mers pe jos față de plajă, în Playa de Palma regiunea Mallorca si la 200 de metri de Clubul de noapte Mega Park. Acvariul Palma se află la 2,6 km de Hipotels Playa de Palma Palace, iar plaja Playa de Palma este la 1 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Palma de Mallorca, situat la 4 km de proprietate. In apropierea hotelului se intalnesc urmatoarele puncte de atractie: El Arenal Marina (1,6 km), Aqualand El Arenal (2,3 km), Palma Aquarium (2,6 km), San Antonio de la Playa Marina (3,7 km), Cala Estancia Beach (3,8 km), Puro Beach (4,1 km).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hipotels Playa de Palma Palace & Spa pune la dispoziție un centru spa și o cadă cu hidromasaj. Oaspeţii pot lua masa (mic dejun si cina) la restaurantul proprietăţii, unde pot savura preparate internationale si spaniole, dar au la dispozitie si optiuni de dieta (vegetariana, fara gluten, fara lactate). Recepţia proprietăţii este deschisă nonstop si oferă servicii de închirieri de biciclete si auto (contra cost), zona fiind apreciată de iubitorii de ciclism.

Facilitatile de care oaspetii dispun la acest hotel sunt: receptie 24 h, terasa la soare, gradina, aer conditionat, meniuri cu diete speciale (la cerere), snack bar, restaurant (bufet), mic dejun în cameră, bar, parcarea privată la proprietate (este necesară rezervare) şi costă 10 EUR pe zi, spalatorie, lift, piscină interioară (deschisă in sezon), piscină în aer liber (deschisa in sezon), lounge/cameră cu TV comună, baie turcească/baie de aburi, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, masaj, spa și centru de wellness, sală de fitness, saună, transfer de la/la aeroport (contra cost), zonă pentru fumători, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, personal multilingv, internet wireless este disponibil în întregul hotel şi este gratuit.