Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HM DUNAS BLANCAS


Descriere

HM Dunas Blancas din Playa de Palma, situat la doar cativa de metri de plajă, este un hotel recomandat familiilor Ideal pentru o vacanță de odihnă și relaxare, cu o gamă largă de servicii și facilități - 3 piscine, centru spa si pool bar.

Puncte forte

- Situat aproape de plaja
- Piscina exterioara
- Camere moderne si primitoare
- Restaurant in incinta hotelului

Localizare

Hotelul HM Dunas Blancas este situat la aproximativ 100 m de cunoscuta plaja Playa de Palma. In apropierea hotelului, se regasesc magazine, restaurante, baruri, precum si o statie de autobuz. Printre punctele de atractie din apropiere, se numara: Parcul acvatic de distractii Aqualand El Arenal (la 1 km de hotel), Biserica Iglesia La Porciuncula (la 1.1 km de hotel), Acvariul Palma (la 3.1 km de hotel), Piata Saptamanala de unde se pot cumpara diverse fructe si legume (la 3.5 km de hotel) si Plaja Purobeach (la 4.6 km de hotel). Aeroportul Palma de Mallorca, se afla la o distanta de aproximativ 4.7 km fata de hotel.

Plaja

Playa de Palma este o intindere lunga de plaja, cu nisip fin si auriu situata la aproximativ 10 km de coasta de est a Palmei de Mallorca, avand deschidere la Golful Palma. Apele sale calde si cristaline ii confera o atmosfera autentica, placuta si plina de viata. De-a lungul plajei se gasesc magazine si restaurante.

Facilitati hotel

Printre facilitatile si serviciile puse la dispozitie de hotelul HM Dunas Blancas, se numara: terasa la soare, bilete la atractii si spectacole (contra cost), inchirieri de biciclete (contra cost), restaurant in incinta hotelului, snack-bar, internet wireless gratuit, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, piscina exterioara, serviciu de concierge, bancomat, spatiu de depozitare a bagajelor, serviciu de curatat si calcat haine (contra cost), seif pentru depozitarea obiectelor de valoare (contra cost), aer conditionat, lift, inchirieri auto (contra cost), camere pentru nefumatori.

Facilitati camere

Hotelul dispune de un numar de 167 camere, moderne si primitoare. Camerele duble standard au o suprafata de 16 metri patrati si sunt dotate cu: baie privata, uscator de par, televiziune prin cablu si telefon, seif, aer conditionat, balcon, frigider, usor accesibila persoanelor cu dizabilitati, birou.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Restaurant
Rent-a-car
Receptie 24h
Piscina exterioara
Camere nefumatori
Camera pentru bagaje
Bar
AC ( aer conditionat )