Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Blue Sea Costa Verde


Descriere

Blue Sea Costa Verde 3* se afla situat in mijlocul unor terase si gradini spaniole, in partea de sud-vest a insulei Mallorca si ofera oaspetilor sai facilitatile necesare unei sederi confortabile. Facilitățile hotelului:
Hotelul oferă o piscină in aer liber si solar, precum și acces gratuit la conexiunea Wi-Fi în zona recepției. La restaurant se serveste mic dejun, prânz și cină de tip bufet. Proprietatea pune la dispoziție o recepție cu program nonstop, servicii de schimb valutar, precum şi grădină și terasă comune, divertisment de seară, club pentru copii, animatori, serviciu zilnic de menaj, lounge/cameră cu TV comună, cameră de bagaje, fax/copiator, birou de turism, închirieri auto si biciclete, schimb valutar, aer conditionat, lift, seif (contra cost). La un cost suplimentar se poate face check-out târziu.

Localizare:
Hotelul Blue Sea Costa Verde se află la 10 minute de mers pe jos de plaja Arenal, în localitatea Arenal de pe insula Mallorca. Hotelul se află la 300 de metri de un centru comercial și la 100 de metri de o stație de autobuz. În El Arenal sunt numeroase magazine și localuri de noapte. Aeroportul este situat la 8 km, iar în Palma de Mallorca se poate ajunge cu mașina în aproximativ 15 minute (15,9 km). Cele mai apropiate si populare puncte de atractie sunt reprezentate de: Aqualand El Arenal (300 m), El Arenal Marina (800 m), Mega Park Nightclub (2,2 km), Palma Aquarium (4,7 km), San Antonio de la Playa Marina (5,6 km), Cala Estancia Beach (5,7 km), Puro Beach (5,9 km), Es Portixol (10,6 km).

Facilitățile camerelor:
Hotelul dispunde de 124 camere spatioase, confortabile, luminoase si cu un stil mediteranean, multe dintre ele avand balcoane cu vedere la piscina, la grădinile frumoase sau la zona inconjuratoare. Camerele au aer condiționat, TV prin satelit, ventilator și balcon. Includ o baie privată dotată cu o cadă și articole de toaletă gratuite. Accesul la conexiunea Wi-Fi în camere este disponibil la un cost suplimentar. Oaspeților le poate fi oferit un seif pentru care se percepe un cost suplimentar. Oaspeților le poate fi oferit un seif pentru care se percepe un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Schimb valutar
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Loc de joaca pt copii
Lift
CH ( incalzire centralizata )
Camere nefumatori
Camere familii
Camera pentru bagaje
Bar
Acces internet
AC ( aer conditionat )