Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Acest hotel luxos de 5 stele, oferă cazare in regim all inclusive, cu acest domeniu interioară și in aer liber, centru spa și saună. Situat in Funchal, hotelul are vedere la Oceanul Atlantic și oferă acces direct la promenada malului oceanului. Camerele sale spațioase au balcon privat.

Oferind vedere panoramică la ocean, toate camerele de la Enotel Lido Madeira - All Inclusive sunt dotate cu aer și TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Fiecare cameră mobilată elegant include minibar, halate de baie confortabilă și uscător de păr.

Cele 3 restaurante tematice de la Enotel Lido servesc preparate din bucătăria portugheză, italiană și asiatică. Restaurantul principal Atlantico are vedere panoramică la Oceanul Atlantic și oferă un bufet variat.

Centrul spa Enotel Lido are băi de aburi și tratament de masaj. Hotelul are o sală de gimnastică completă echipată și o sălă de fitness cu echipamente cardio. De asemenea, acest hotel oferă o gamă variată de servicii, inclusiv o zonă de jocuri, magazine, coafor și servicii medicale disponibile nonstop.

Aeroportul Madeira este la 16 km de Enotel Lido - All Inclusive. Parcarea privată a hotelului este gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie