Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Calheta Beach se bucura de o locatie privilegiata in sud-vestul insulei Madeira, o zona scaldata de soare, un paradis sub-tropical cu ieri blande, reprezentand locatia ideala de vacanta pe tot parcursul anului.

Localizare
Hotelul este localizat in Calheta, direct pe plaja, la aproximativ 33 km de centrul orasului Funchal. In apropiere se gasesc numeroase magazine, restaurante, baruri si un supermarket. Aeroportul din Funchal se afla la 55 km distanta fata de hotel.

Facilitati hotel
Recent renovat in anul 2018, hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati: receptie deschisa 24h, lobby cu bar, un magazin, doua restaurante, doua baruri, piscina exterioara cu sectiune separata pentru copii, pool bar, billiard, sauna si hamam, masaj, solar, piscina interioara, parcare, doua sali de conferinte cu o capacitate maxima de 92 de persoane. Terenul de golf se afla la 39 km distanta fata de hotel.

Descriere camere
Hotelul detine 104 camere, dintre care 88 de camere duble, 6 suite si 10 apartamente.
Camerele sunt decorate in stil modern cu accente de lemn si sunt dotate cu aer conditionat, minibar, televizor LCD cu programe prin satelit, baie cu uscator de par. Apartamentele au si chicineta complet echipata.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie