Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Achilleos City


Descriere

Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Hotelul Achilleos City este situat in centrul orasului Larnaca, la doar 50 de metri de plaja Phinikoudes. Acest hotel oferă unităti de cazare cu aer conditionat si WiFi gratuit.

Camerele Hotelul Achilleos City sunt decorate in tonuri naturale, cu mobilier elegant. Acestea sunt dotate cu TV, minibar si aparat de cafea. Unele unități sunt prevăzute cu o cadă spa.

Oaspetii pot lua micul dejun pe terasa de pe acoperisul hotelului, admirand vederea panoramică la mare si la oras. In apropierea hotelului se găsesc numeroase restaurante și cafenele pe malul mării.

Aeroportul Internațional Larnaca se află la doar 10 minute de mers cu mașina de Hotelul Achilleos City. Orașul Nicosia este la 45 km. La cațiva pași se găsesc locuri de parcare private și municipale. Tarifele de parcare incep de la 0,60 EUR pe oră.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.