Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

O combinatie perfecta de stil, standarde inalte si facilitati moderne, hotelul Korumar De Luxe se adreseaza clientilor de toate varstele, oferind o experienta de neuitat intr-o locatie superba, cu priveliste catre Marea Egee si Insula Porumbelului.

Descriere:

O combinatie perfecta de stil, standarde inalte si facilitati moderne, hotelul Korumar Deluxe se adreseaza clientilor de toate varstele, oferind o experienta de neuitat intr-o locatie superba, cu priveliste catre Marea Egee si Insula Porumbelului.

Localizare:

Hotelul este amplasat pe malul marii, la 1,7 km de portul de agrement din Kusadasi, la 3 km de Marele Bazar si 9 km de Muzeul Efes. Locatia reprezinta un excelent punct de pornire petru explorarea atractiilor aflate in zona - satul traditional Kirazli si ruinele elenistice din Pygale, ambele aflate la aproximativ 20 de minute de proprietate.

Website:

https://www.korumar.com.tr/

Facilitati hotel:

Hotelul Korumar Deluxe va sta la dispozitie cu trei restaurante elegante, cu preparate locale si internationale, 4 baruri, un snack bar, piscina interioara, piscina in aer liber, cu terasa dotata cu sezlonguri si umbrele de soare, sauna, baie turceasca, sala de finess, spa si centru wellnes, teren de tenis, tenis de masa, billiard, darts, sporturi nautice.

Facilitati camere:

Toate tipurile de camere raspund celor mai inalte cerinte si sunt dotate cu aer conditionat, telefon, televizor cu ecran plat si canale prin Satelit, minibar, seif, zona de relaxare, baie cu dus, articole de toaleta gratuite, halat si papuci de baie, uscator de par, balcon cu uscator de rufe.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie