Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Acest hotel la plajă pentru așteptări ridicate, un loc ideal pentru turiști de la plajă, se află la Mastichari, la doar 100 de m de o plajă cu nisip, într-o zonă liniștită. Cea mai apropiată stație de autobuz se află la cca 5 minute de mers pe jos (500 de m).

Dotări

Hotelul cu aer condiționat dispune de 311 camere de nefumători. Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Clienților unității de cazare le stau la dispoziție un seif, un schimb valutar, un spațiu cu televizor, o sală de jocuri, o sală de conferințe și un centru de afaceri. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. În magazinele de suveniruri este posibil să cumperi o mică amintire din concediu pentru acasă. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea hotelului.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Opțional pot fi rezervate dormitoare separate. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un birou. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un minifrigider. Echiparea este completată de un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi. În băi se găsește un uscător de păr. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Sport/divertisment

În timp ce adulții înoată în piscina exterioară, copiii se distrează de minune în bazinul cu apă de mică adâncime. Șezlongurile și umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Activitățile numeroase și diverse propuse în unitatea de cazare garantează distracții sportive, ca de ex. tenis, volei de plajă, volei, baschet și minigolf. Locul de cazare le oferă iubitorilor de sport și multe activități în interior, și anume o sală de fitness, tenis de masă, biliard, un joc de darts, gimnastică și aerobic. Cei mari și cei mici au posibilitatea de a participa la programe interesante de divertisment. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant, o cafenea și un bar. La centrul de cazare se oferă spre rezervare regim all inclusive. Cei ce rezervă un concediu all inclusive sunt așteptați de oferte speciale, ca de exemplu băuturi alcoolice și live cooking. Un bufet bogat la micul dejun, prânz și un bufet variat de seară sunt delicioase și pregătite foarte diversificat. De asemenea, hotelul pune la dispoziție gustări. Stau la dispoziție băuturi nealcoolice.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie