Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Atlantica Marmari Beach


Descriere

e: Hotelul este situat in statiunea Marmari, pe plaja, la 14 km de orasul Kos si la aprox 16 km de aeroport. Este recomandat in special familiilor cu copii.

Localizare

Hotelul este situat in sta\tiunea Marmari, pe plaja, la 14 km de orașul Kos si la aprox 16 km de aeroport. Este recomandat in special familiilor cu copii.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de receptie, bar la piscina, bar pe plaja, internet Wi-Fi in lobby, 3 piscine exterioare, dintre care, una cu tobogane, 3 piscine pentru copii, 1 jacuzzi exterior, sezlonguri si umbrelute la plaja - contra cost, loc de joaca pentru copii, miniclub, teren de tenis, mini-golf, volei, darts, program de animatie zilnic, program de divertisment cu muzica live seara.

Facilitati camere:

Camerele dispun de paturi matrimoniale sau twin, balcon sau terasa, telefon, mini-frigider, aer condiționat, TV, internet Wi-Fi gratuit, seif (contra cost), baie cu dus sau cada, articole de toaleta gratuite si uscator de par.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.