Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aqua Blu Boutique Hotel - Adults Only


Descriere

Amplasare

Acest hotel boutique se află în apropiere de plaja, într-o zonă centrală în Lambi.

Dotări

Hotelul oferă 53 de camere pe 2 etaje la care se poate ajunge cu un lift. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Servicii ca o cameră de bagaje și un seif contribuie la o ședere confortabilă. Clienții pot naviga pe internet folosind conexiunea Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Un șemineu creează atmosferă plăcută. Există de asemenea și magazine. Clienții unității de cazare sunt invitați să se relaxeze în grădină. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea hotelului. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service și serviciile unui valet. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat dublu. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Mai sunt disponibile și un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Telefonul, canale prin satelit și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. În plus, clienții pot să apeleze la serviciul de pregătire a camerei pentru somn. În cameră se găsesc și papuci de casă. Băile sunt dotate cu un duș și o cadă. Un uscător de păr, o oglindă de machiaj și halate de baie sunt disponibile pentru folosința zilnică. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere.

Sport/divertisment

Piscinele interioare și exterioare se potrivesc de minune pentru antrenamente constante în apă și odihnă activă. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Sunt disponibile o terasă însorită, șezlonguri și umbrele. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între tenis, volei și baschet. În sala de fitness clienții pot face sport după o zi plină de evenimente și își pot face rezerve noi de forțe și de sănătate. La locul de cazare sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, hamam, salon de înfrumusețare, terapii prin masaj, terapii anti-îmbătrânire și terapii ayurvedice. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Există diverse locuri unde se poate lua masa: 2 restaurante, o sală de mese, o cafenea și un bar. La centrul de cazare se oferă spre rezervare pachete de servicii cu mic dejun inclus. De asemenea, unitatea de cazare pune la dispoziție gustări. Hotelul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie