Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Jasmine Palace Resort


Descriere

Hotelul este situat la 12 km de aeroport, pe plaja privata.

Localizare

Hotelul este situat la 12 km de aeroport, pe plaja privata, la 15,6 km de New Marina și la 18,1 km de Insula Giftun.

Facilitati hotel

Printre serviciile gratuite se numara restaurant principal, cabinet medical, coafor, rent a car, baby sitting, magazine, 3 piscine interioare pentru adulti si copii, mese si teren de tenis, baschet, fotbal, volei, volei pe plaja, sporturile nautice care nu necesita carburanti. Masajul, terenul de tenis in nocturna, centrul de infrumusetare, scufundari, biliardul si toate sporturile nautice care necesita carburanti sunt contra cost.

Centru de Spa & Wellness oferă o gamă completă de servicii de răsfăț, de la tratamente de înfrumusețare la terapie prin masaj și de la terapie acvamedicală până la programe de wellness personalizate, băi turcești, băi de aburi și sauna.

In fiecarea seara in cadrul hotelului exista program de animatie. Are de asemenea sali de conferinta care se pot adapta in functie de evenimentul solicitat.

Facilitati Camere

Fiecare cameră oferă un balcon sau terasa privata cu vedere la piscină sau la grădină. Include televizor cu ecran plat, aer condiționat, seif și minibar. Baia privată are cadă sau duș.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.