Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Invecinat cu Burj Khalifa si Dubai Mall, Rove Downtown ofera tot ce aveti nevoie pentru a explora Dubaiul fara frontiere.

Facilitati camere

Camerele Rover au o suprafata de 26 mp si sunt dotate cu o canapea extensibila, WiFi de mare viteza, un Smart TV de 48 inchi, un mini-frigider si o baie privata cu un dus cu efect de ploaie, prosoape si uscator de par. Camera Rover Burj View are aceleasi facilitati ca o camera Rover plus o vedere impresionanta catre Burj Khalifa.

 

Facilitati hotel

Hotelul dispune de un restaurant, piscina exterioara si un centru de fitness deschis 24 ore pe zi. De asemenea, hotelul pune la dispozita oaspetilor sai si un bar, camera de jocuri, masa de tenis, automat pentru gustari si bauturi, minimarket la proprietate, cafenea si servicii de spalatorie.

 

Localizare hotel

Cele mai apropiate atractii de hotel sunt Dubai Mall, Burj Khalifa si Fantanile din Dubai fiind la o distanta de aproximativ 1km. Aeroportul International Dubai se afla la 12 km fata de proprietate. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Lift
Room Service
Transfer aeroport
Spalatorie - Curatatorie
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
AC ( aer conditionat )
Loc de joaca pt copii
Sporturi
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sala de conferinta
Camera pentru bagaje
Wi-fi / Wireless Lan
Exotic
Recepție 24h
Camere nefumători

Locatie