Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Park Rotana este un hotel modern de cinci stele din dinamicul Complex Park din Abu Dhabi, ideal pentru calatoriile de afaceri sau de agrement, cele 318 camere sunt spatioase, bine iluminate cu mobilier si design contemporan.

Facilitati camere

Experimentați luxul confortului si peisajului uluitor la Park Rotana. Cele 318 de camere si apartamente au design contemporan, cu vedere la luxuriantul Parc Khalifa sau la impresionantul Pod Sheikh Zayed. Facilitatile camerelor includ: conexiune la internet wireless de mare viteza, room service 24 de ore pe zi, aparat de ceai/cafea, apa imbuteliata gratuita, mini-bar si seif in camera. Classic Room dispune de mobilier modern si interioare confortabile in tonuri calde, camerele sunt confortabile de 36 m² si ofera vederi ale orasului.

 

Facilitati hotel

Cele sase optiuni de luat masa de la Park Rotana ofera o varietate de mancaruri si experiente pentru afaceri, agrement si grupuri. Puteti sa alegeti dintr-un pub traditional englezesc, o cafenea in hol, un bar relaxant langa piscina, un restaurant premiat asiatic sau italian si un nou lounge uimitor cu narghilea. Exista si o terasa exterioara recent renovata si extinsa a hotelului in care va puteti petrece timpul. Relaxati-va la Bodyline Fitness & Wellness Club, un refugiu urban, cu o sala de sport bine echipata cu echipamente cardio de ultima generatie, zone de greutati libere, centru de fitness cu antrenori profesionisti, piscina in aer liber, piscina pentru copii, sauna, baie de aburi si 6 sali de tratament spa. De asemenea, hotelul pune la dispozitia turistilor si un teren de tenis si mese de biliard iluminate.

 

Localizare hotel

Acest hotel de 5 stele din Rotana se afla la 15 minute de mers cu masina de Aeroportul Abu Dhabi si la cateva minute de mers pe jos de Parcul Khalifa. Pe o raza de 3 km, veti gasi o varietate de cafenele, supermarketuri si magazine, iar atractii precum Insula Yas, Marea Moschee Sheikh Zayed si Promenada Pristine Eastern Mangrove sunt la 10-15 minute.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Lift
Room Service
Spalatorie - Curatatorie
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
Camere familii
AC ( aer conditionat )
Loc de joaca pt copii
Sporturi
Centru Spa & Wellness
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sala de conferinta
Camera pentru bagaje
Wi-fi / Wireless Lan
Schimb valutar
Rent-a-car
Exotic
Recepție 24h
Camere nefumători

Locatie