Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DoubleTree by Hilton Dubai Jumeirah Beach

Descriere

DoubleTree by Hilton Dubai Jumeirah Beach se află in zona The Walk at Jumeirah Beach Residence, la numai cativa pasi de centrul comercial The Beach, cea mai bună destinatie din Dubai pentru divertisment si pentru a lua masa in apropiere de malul mării. La sosire, personalul amabil al hotelului vă va intampina cu fursecuri calde cu ciocolată DoubleTree. In zonele publice este disponibil acces gratuit la internet WiFi.

Acest hotel luxos de suite oferă acces privat la plajă, la pavilioanele de pe plajă si la piscina privată. Toate suitele au living separat si balcon privat cu vedere la Marea Arabiei sau la zona Dubai Marina.

Oaspetii isi pot incepe ziua cu micul dejun international tip bufet in Gastro Kitchen, un local cu atmosferă relaxantă. De asemenea, au la dispozitie si restaurantul Al Maeda, care serveste mancăruri libaneze populare cu influente creative, intr-un cadru urban sofisticat si confortabil. In plus, oaspetii pot savura gustări usoare la pranz sau băuturi răcoritoare la barul Areia de la piscină.

Oaspetii se pot antrena gratuit in centrul de fitness cu program nonstop sau se pot delecta cu un masaj la centrul de wellness si spa, care include saună, baie de aburi si cadă cu hidromasaj.

Hotelul se află la 5 minute de mers pe jos de statia de tramvai JBR 2 si la 10 minute de mers cu masina de centrele comeciale Ibn Battuta Mall si Mall of the Emirates. Aeroportul International Dubai si Aeroportul International Al Maktoum sunt situate la 30 de minute de mers cu masina. Parcarea privată este gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie