Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

BYBLOS HOTEL TECOM 4*

Localizare:
Un concept modern de 4 stele cu o aroma de ospitalitate libanez. Ancorat in inima zonei TECOM, indiciile de arhitectura feniciana ale cladirii va va duce la Byblos Cetatea cu picturi murale, mozaic, marmura si lemn, opera de arta
Situat aproape de statia de metrou Dubai media City, centrul comercial Mall of the Emirates, Byblos Hotel este locul ideal pentru calatorii de afaceri si de agrement Dubai.
Ancorat in inima zonei Al Barsha TECOM, intre Mall de Emirates si IBN Battuta mall-ul, adiacente la Dubai Media City si la cateva minute distanta de mers pe jos de statia de metrou Al Barsha, Byblos Hotel are locatia perfecta pentru a se potrivi nevoilor de afaceri si pentru turisti.

Cazare:
Camere standard, camere executive
Tote camerele au: aer conditionat, mini-bar, seif, internet WiFi, LCD TV

Masa: Mic dejun

Facilitati:
Asigura o sedere cat mai confortabila, prietenoasa dar in acelasi timp discreta, o atmosfera relaxata si facilitati fantastice. Va puteti bucura de Piscina exterioara, centru SPA, sala de conferinte, sala de gimnastica salon de infrumusetare etc

Site oficial: http://bybloshoteldubai.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.