Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Anantara Dubai the Palm


Descriere

Anantara Palm Resort Palm oferă toate elementele pentru o evadare luxoasă pe Palm Jumeirah, o minune omenească care se află aproape de centrul orașului, în timp ce vă simțiți departe. Complexul nostru este la 45 de minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional din Dubai și la numai 1,5 ore cu mașina de centrul Abu Dhabi. Suntem localizați pe creasta de est a orașului Palm Jumeirah, la mică distanță de atracțiile atractive, cum ar fi Aquapenture Waterpark, Mall of the Emirates, Ski Dubai și Marina din Dubai. Website
http://www.anantara.com

Localizare:
Complexul este situat la 23 km de Burj Khalifa și la 10 minute cu mașina de parcul acvatic Aqua Venture. Anantara The Palm Dubai Resort se află la 40 km de Aeroportul Internaţional Dubai.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Facilitățile de clasă mondială, incluzând Spa Anantara, terenuri de tenis și o mese bogate fine, combină cu o plajă privată de 400 de metri, pentru o vacanță romantică perfectă sau o vacanță discretă cu familia și prietenii. Proprietatea oferă 3 piscine şi 4 restaurante. Există de asemenea un centru spa în stil thailandez.Clientii pot savura o gamă largă de preparate din diverse bucătării, printre care specialităţile asiatice servite de restaurantul Mekong. Restaurantul Dining by Design organizează cine pe plajă la lumina lumânărilor, iar seara oaspeţii se pot bucura de spectacole de divertisment live la Lotus Lounge. La centrul spa Anantara sunt disponibile o piscină cu sunete subacvatice, o salină şi un circuit Kneipp. Oaspeţii mai tineri se pot distra la clubul pentru copii. De asemenea, există şi un club pentru adolescenţi.