Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Al Maha Desert Resort and Spa Dubai


Descriere

Al Maha, a Luxury Collection Desert Resort & Spa se află la doar 45 de minute de mers cu mașina de orașul animat Dubai. La sosirea la poarta principală există un drum de nisip care traversează deșertul pe distanța de aproximativ 8 km, după care ajungeți la clădirea principală a complexului. Acest complex exclusiv din deșert are faună sălbatică in libertate, vedere superbă la deșert și 42 de suite private. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit in toată proprietatea.

Corturile in stil beduin oferă lux tipic arab. Toate corturile au piscină privată cu temperatură controlată, terasă privată, la soare, dormitor mare, cu facilități de relaxare, baie mare, cu cadă mare, duș separat, cu efect de ploaie, articole de toaletă de lux, aparat de cafea Nespresso® și carafă de sherry.

Ca parte a pachetului camerei, restaurantul Al Diwaan servește o gamă largă de mancăruri, de la mic dejun tip bufet parțial și à la carte la masă de pranz cu 3 feluri de mancare și masă de cină cu 5 feluri de mancare. Restaurantul pune la dispoziție facilități interioare de relaxare și terasă mare, cu vedere frumoasă la deșert. Oaspeții pot să ia masa in cameră. Barul cu terasă Hajar este o zonă de relaxare pe terasa cu vedere frumoasă la ținutul deșertic. Puteți să savurați o selecție de produse de patiserie și fructe dimineața și high tea după-amiaza.

Oaspeții pot să se relaxeze la Timeless Spa, unde terapeuți foarte calificați pot recomanda tipul de masaj adecvat. Proprietatea pune la dispoziție sală de sport, piscină mare, zonă de relaxare și cadă cu hidromasaj.

Oaspeții cazați la proprietate au opțiunea de a participa la 2 dintre activitățile organizate de proprietate și pot alege intre vanătoare cu șoimi dimineața devreme, condus pe dune sau plimbări in natură. Proprietatea oferă parcare privată gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie