Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ARMANI HOTEL DUBAI


Descriere

Localizare

Fiind orientat chiar spre Dubai Fountain, Hotelul Dubai Armani ofera acces la platforma de belvedere de la Burj Khalifa. Aeroportul International Dubai este la 20 de minute de mers cu masina de proprietate.

Conceput dupa viziunea gurului în materie de stil Giorgio Armani, acest hotel are o intrare privata si ocupa 11 etaje ale noului zgârie-nori emblematic din Dubai, Burj Khalifa. Acesta are un centru spa de lux si se afla la 5 minute de mers pe jos de Dubai Mall.

Cazare

Camerele de o eleganta neasemuita sunt decorate cu linii curbe, tatami japonez si materiale textile luxoase. Aparatura moderna include televizoare cu ecran plat cu DVD, iPod docking stations si seif pentru laptop.

Facilitati

Hotelul Armani Dubai ofera optiuni sofisticate de luat masa, în fiecare dintre cele 7 restaurante. Armani Hashi serveste preparate din bucataria japoneza, într-o nota moderna, iar renumitul Armani Privé ofera DJ locali sau aflati în turneu.

Oaspetii se pot relaxa la centru spa Armani, ce are o suprafata foarte mare, care ofera tratamente personalizate si un circuit de bai sau se pot bucura de o sedinta de cumparaturi haute couture la Armani Galleria, ce vinde articole de moda, flori si produse de patiserie italiene.

Web: www.armanihotels.com Zona: Bur Dubai

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.