Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Solimar White Pearl ( Adults Only)


Descriere

Hotelul ofera o priveliste frumoasa catre una dintre cele mai frumoase plaje din zona Kolymbari si este situat în mijlocul unei frumuseți naturale și a unui peisaj liniștit, înconjurat de palmieri, flori frumoase și grădini pline. Hotelul se află la una dintre cele mai frumoase și liniștite plaje din Creta, la o distanță de numai 1 km de Satul Kolymbari, 22 km de pitorescul oraș Chania și 12 km Chania . Hotelul are 73 de camere și apartamente frumos decorate si mobilate.

Localizare

Situat pe una dintre cele mai frumoase si linistite plaje din Creta, se afla la doar 1 km de satul Colin Bali, la 22 km de frumosul oras Chania. Situat in Platanias, White Pearl Adults este aproape de plaja si la mai putin de 15 minute de mers cu masina de plaja Platanias si plaja Agia Marina. Acest hotel de 4 stele se afla la 20 km de Golden Beach si la 21,9 km de plaja Neachora.

 

Facilitati Hotel

Hotelul Solimar White Pearl serveste un mic dejun tip bufet. Puteti incerca preparate din bucataria regionala la restaurantul gastronomic. Hotelul are, de asemenea, o zona pentru fumatori, seif si lift. Sunt disponibile activitati de agrement, cum ar fi o piscina sezoniera in aer liber si facilitati precum acces gratuit la internet wireless si servicii de concierge. Hotelul dispune si de servicii de curatatorie chimica/spalatorie, o receptie deschisa 24 de ore pe zi si depozit de bagaje. La proprietate este disponibila o parcare gratuita.

 

Facilitati camere

Hotelul pune la dispozitie camere duble superioare si suite junior. Toate camerele sunt dotate cu patio, aparat de cafea si presa de pantaloni. Camerele dispun de aer conditionat, mini-bar, zona de relaxare, articole de toaleta gratuite, halate de baie, televizor cu ecran plat si jocuri de societate.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.