Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Rethymno Mare & Water Park


Descriere

RETHYMNO MARE&WATER PARK HOTEL un hotel de 5 stele, situat pe malul mării in statiunea Skaleta. Se află la 11 kilometri de frumosul oraș RΕΤΗΥΜΝΟ și la 64 de kilometri de HERAKLION, capitala insulei. Oferă un teren de tenis, un bar pe plajă, o piscină mare și una pentru copii. Oaspeții au la dispoziție unități de cazare mobilate luxos, facilități de afaceri, precum și WiFi gratuit în zonele publice.

Localizare

Hotelul este situat la 11 km est de orasul Rethymno, la 64 km de orasul Heraklion si la 70 km de Aeroportul International “Nikos Kazantzakis” din Heraklion. Plaja cu nisip se afla la o distanta de 150 m de hotel.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor restaurant, piscina, parcare, 2 sali de conferinta, room service, centru SPA, loc de joaca pentru copii, 2 baruri, piscina pentru copii, Mini club, teren de tenis, programe de animatie, muzica live.

Facilitati camera

Camerele sunt dotate cu aer conditionat, telefon, Wi-Fi (in majoritatea camerelor), baie (cada / cabina de dus), uscator de par,  frigider, set pentru preparare ceai / cafea, balcon/terasa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.