Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Myrion Beach Resort


Descriere

LOCALIZARE
Toate lucrurile care conteaza, dar care in acelasi timp nu pot fi masurate, sunt integrate unic in hotelul Myrion Beach Resort, formand o experienta de oaspitalitate. Hotelul este localizat pe plaja Gerani, fiind la 29 km de Aeroportul International Chania si la 6 km de plaja Agia Marina.

FACILITATI
Plaja: acces deplin la plaja privata cu nisip, care face parte din plaja Gerani.
Piscine: o piscina mare, o piscina pentru copii, o piscina interioara cu incalzire, piscine private in unele optiuni de cazare.
Wi-Fi: se ofera acces gratuit la Wi-Fi.
Wellness si sanatate: servicii spa, centru de fitness, teren de tenis, tratamente faciale, masaj.
Parcare libera.

RESTAURANT
Restaurantele de la Myrion Beach Resort and Spa servesc doar mancaruri, delicii si arome care contin secrete locale si retete de familie. Oaspetii se pot bucura de micul dejun, pranz si cina pregatite in stiluri locale si internationale (mancaruri asiatice, mexicane, americane, italiene). Bauturile locale si internationale de marca, cu sau fara alcool, sunt servite la barul din hol pana noaptea tarziu.

CAMERE
Camerele hotelului, fiind proiectate metodic pentru a imbratisa un stil de viata elegant, sunt 112 la numar. Sunt moderne, in stil mansarda si amintesc cultura cretana si secretele comerciale cu lux.
Toate camerele dispun de aer conditionat, accesorii de baie, TV prin cablu-satelit, facilitati pentru cafea, uscator de par, mini-frigider, terasa/balcon privat, seif.
SUPERIOR DOUBLE (24 mp) - capacitate 2 adulti si un copil sau 3 adulti, vedere partiala la mare/piscina/gradina
SUPERIOR SHARING POOL (24 mp) - capacitate 2 adulti si un copil sau 3 adulti, vedere la piscina
GRAND SUPERIOR (30 mp) - capacitate 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti si 1 copil, vedere la mare
GRAND SUPERIOR SHARING POOL (30 mp) - capacitate maxima 3 adulti, vedere la piscina
JUNIOR SUITE MAISONETTE (32 mp) - capacitate maxima 3 adulti, vedere partiala la mare/gradina/piscina
SUITE WITH PRIVATE POOL (37 mp) - capacitate 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti si 1 copil, vedere partiala la mare
EXECUTIVE SUITE WITH PRIVATE POOL (37 mp) - capacitate 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti si 1 copil, vedere partiala la mare

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.