Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Creta Princess Aquapark & SPA (ex Louis)


Descriere

Parte a Louis Group, Louis Hotels cuprinde 23 hoteluri de 4 stele și 5 hoteluri de 5 stele în Cipru și Grecia. Lanțul hotelier Louis este recunoscut pentru eleganță, pentru facilitățile sale, pentru paleta gastronomică dar și pentru serviciile bune oferite.

Localizare

Hotelul este situat pe plajă, în golful Maleme, la 17 km de Chania și la 6 km de satul Platanias.

Facilitati hotel

Hotelul oferă numeroase facilități printre care un mini-market, un magazin cu bijuterii, servicii medicale (la cerere, contra cost), de spălătorie (contra cost) sau de schimb valutar, 2 piscine în formă de insulă și tobogane, atât pentru adulți cât și pentru copii. Hotelul dispune de câteva restaurante și baruri unde vă puteți delecta atât cu preparate tradiționale cât și internaționale: restaurant Samaria, Restaurant Asiatic, Dedalos – bar la restaurant , Dionissos – lobby bar. Copiii au loc de joacă special amenajat, un club și piscină specială. La hotel puteți practica diferite sporturi și activități: baschet, volei, tenis de masă, tragere cu arcul, minigolf, Bikini Disco, sală de fitnes (gratuit), mini spa (contra cost), wifi (contra cost) etc.

Facilitati camere

Cele 420 de camere sunt dotate cu aer condiționat, balcon sau terasă, telefon cu linie directă, seif (contra cost), minifrigider, uscător de păr, TV prin satelit, radio, wifi (contra cost).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.