Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Happy Days este un complex de bungalouri situat intr-o gradina frumoasa, in zona Kavros, pe plaja cu nisip. Hotelul Happy Days este situat in zona Kavros, la 17 km de Rethymno, la 40 km de orasul Chania si la 45 km de aeroportul din Chania, pe plaja cu nisip din Kavros. In apropierea hotelului se gasesc magazine, restuarante, cafenele, baruri si supermarket. Camerele sunt mobilate frumos si sunt echipate cu : aer conditionat, frigider, TV, internet wifi fratuit, telefon, baie privata, uscator de par. Hotelul ofera facilitati precum: restaurant principal , snack bar/beach bar, cocktail bar, restaurant a la carte cu specific italian, centru spa, manichiura, pedichiura, fish spa, masaj, hammam, jacuzzi, piscina exterioara, terasa de paja, gradina exotica, plaja cu nisip amenajata cu sezlonguri si umbrele.

Localizare

Hotelul este amplasat in zona Kavros din municipiul Georgioupolis, pe plaja Sandy. In zona se regasesc multe restaurante, cafenele, baruri si magazine. De la Aeroportul International Chania pana la hotel este un drum de aproximativ 48 km.

Facilitati Hotel

Hotelul dispune de doua piscine mari si doua mici, toate sunt in aer liber si pun la dispozitia oaspetilor umbrele si sezlonguri de plaja. De asemenea, hotelul detine si o zona de plaja privata care este atent amenajata pentru a va bucura de o vacanta relaxanta. Un mini loc de joaca in aer liber special conceput pentru copii este situat langa restaurantul principal Pinelopi. Restaurantul principal are zone de luat masa atat in exterior cat si in interior, cu vederi uimitoare la Marea Cretei. Bucatarii pregatesc o varietate de feluri de mancare zilnic pentru a multumi toate gusturile, exista si optiuni sanatoase, vegetariene si fara gluten (la cerere). Acropola este restaurantul ideal pentru a savura retete italiene traditionale. Puteti alege paste, pizza, salate proaspete si dulciuri delicioase. Hotelul pune la dispozitia oaspetilor diferite activitati precum: calarie, scufundari, ciclism, darts, windsurfing, tenis de masa si biliard.

Facilitati camere

Situat langa Marea Cretei, cu vederi spectaculoase la mare, camere au fost complet renovat cu un design modern. Camere duble superioare sunt formate fie din doua paturi de o persoana sau un pat dublu si o zona de relaxare cu o canapea care poate fi folosita ca al treilea pat. Baile sunt spatioase cu dus si facilitati suplimentare precum uscator de par, lupa cosmetica si sampon. Acestea sunt complet dotate cu aer conditionat controlat individual, TV prin satelit cu canale internationale, telefon direct, seif. Camerele au terasa sau balcon, iar unele sunt situate in complexul de bungalouri din fata Marii Cretei.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Piscina exterioara
Bar