Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grecotel Marine Palace & Aqua Park


Descriere

Hotelul Grecotel Marine Palace &Aqua Park 4* se afla la 300 m de plaja, la 600 m de centrul statiunii Panormo si la 70 km de centrul orasului Chania. Aeroportul International Chania se afla la 80 km distanta de proprietate. Hotelul Grecotel Club Marine Palace 4* ofera servicii si facilitati de calitate precum: piscina exterioara/interioara, aqua park, sala de fitness, baie de aburi/baie turceasca, cada cu hidromasaj/jacuzzi, sauna, masa de tenis, biliard, inchirieri biciclete. Cei mici se pot bucura de numeroase activitati, precum: canoe, windsurfing, tenis (sunt oferite si lectii de tenis), biciclete (contra cost), scufundari, Aqua Park (6.000 m2), golf club (7 - 18 ani), discoteca, mini zoo.

Localizare

Panormo este un sat de pe litoral care a evoluat recent intr-o statiune de vacanta minunata. Strada care duce din port este plina de taverne locale, baruri si „ouzeri”. Proprietatea este construita pe o plaja pitoreasca de nisip, langa satul traditional de pescari Panormo. Grecotel Marine Palace & Aqua este accesibil cu avionul de la doua aeroporturi internationale, Aeroportul Nikos Kazantzakis Heraklion si Aeroportul Ioanis Daskalogiannis Chania sau cu feribotul.

Facilitati Hotel

Marine Palace & Aqua Park a creat o selectie grozava de restaurante pentru a va bucura de vacanta. Alegeti dintr-un meniu a la carte cu ingrediente proaspete din bucataria greceasca, asiatica, italiana si mediteraneana sau bucurati-va de un restaurant tip bufet international, cu o varietate de arome. Hotelul are o piscina cu terasa la soare, o piscina exotica cu apa de mare pe malul marii, o piscina tropicala cu jacuzzi in aer liber, o piscina langa Casa Marina, o piscina interioara si o piscina pentru copii. Situat intr-un golf de nisip beneficiati gratuit de cabine pentru a va schimba, dusuri, sezlonguri, prosoape de plaja si umbrelele. Plajele statiunii au fost premiate cu Steagul Albastru European. Puteti sa va bucurati de un stil de viata activ pe plaja, cu windsurfing, vaslit si canotaj. Elixir Spa are o piscina, un acoperis in forma de piramida din sticla si hidromasaj. Situat in inima statiunii, acesta ofera o sala de sport bine echipata, sauna, baie de aburi si tratamente unice de frumusete si programe de wellness. De asemenea, oaspetii pot pratica la hotel urmatoarele activitati: aerobic, bingo, tir cu arcul, tururi cu bicicleta, snorkelling, calarie, scufundari, darts, karaoke, biliard, tenis.

Facilitati camere

Cu 50 de camere noi centrate in jurul parcului acvatic existent de 6.000 m², noul aspect al camerelor si apartamentelor combina toate serviciile unui complex all-inclusive. Hotelul este organizat ca un sat tipic cretan. Statiunea este special conceputa pentru familii si ofera toate facilitatile speciale de care familiile au nevoie, inclusiv camere confortabile de familie si bungalouri cu camere separate pentru copii. Construite intr-o zona linistita deasupra hotelului principal, suitele inconjoara o piscina. Camerele sunt dotate cu facilitati precum aer conditionat, Wi-Fi, frigider, televizor, seif si uscator de par. Sunt disponibile camere cu un balcon cu vedere limitata la mare. Bungalourile sunt disponibile si cu o terasa si au vedere limitata la mare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.