Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grecotel Creta Palace


Descriere



Localizare

Este situat pe malul marii langa plaja cu nisip, la 5 km de Rethymno, si la aproximativ 67 km de aeroportul din Heraklion

Facilitati hotel

Hotelul este construit in stil traditional cretan. In complex se afla 355 camere in cladirea principala si in bungalow-uri. Exista 4 restaurante, 3 baruri, 2 piscine, dintre care una din ele cu apa de mare) si una in stil traditional cretan, sala de conferinta, salon TV, camera de odihna, sala de internet, magazine, schimb valutar, bancomat, frizerie, spalatorie, camera de depozitare a bagajelor, parcare auto, garaj, inchiriere de automobile, motoscutere, biciclete; la receptie se pot inchiria seifuri.
Sezlongurile, umbrelele si prosoapele la piscina si pe plaja sunt fara plata.

Facilitati camera

In toate camerele din cladirea principala si din bungalow-uri exista: baie (foehn, papuci, halat), toaleta, balcon sau terasa, aer conditionat (centralizat), telefon, televizor, seif, frigider. Internetul, mini-barul se platesc suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.