Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Galini Sea View le oferă turiștilor servicii de înaltă calitate și reprezinta alegerea ideala pentru o vacanță relaxanta.

Localizare

Hotelul Galini Sea View se află in stațiunea Agia Marina la numai 8 km de orașul Chania și 22 km de aeroport. Stațiunea Platanias este situată la 2 km.

Plaja

Plaja publică cu nisip se află la o distanță de 150 m de hotel, iar turiștii pot opta pentru shuttle bus gratuit. Șezlongurile și umbreluțele se plătesc.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispoziție sală de fitness, masaj, baie turcească, baie de aburi, piscină exterioară, facilități de sporturi nautice la hotel, snack bar, restaurant, bar, recepție, cameră de bagaje, grădină, sală de conferințe. Restaurantul principal servește mâncăruri în stil bufet din bucătăria locală și internațională. Oaspeții hotelului Galini Sea View se pot bucura de o experiență unică în SPA, situate în Eden hotel de lângă Galini. Tratamentele faciale și corporale oferă oaspeților relaxare și momente plăcute. Programul SPA-ului: 11:00 - 23:00 (din aprilie până la sfârșitul lunii octombrie).

Facilitati camere

Camerele oferă aer condiționat și balcon mobilat, unele dintre ele având vedere la mare. Sunt dotate cu TV LCD cu canale prin satelit, minifrigider, halat de baie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Babysitting
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Sala de conferinta
Restaurant
Rent-a-car
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
Loc de joaca pt copii
Fitness
Centru Spa & Wellness
Camere familii
Camera pentru bagaje
Bar
AC ( aer conditionat )

Locatie