Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Eliros Mare


Descriere

LOCALIZARE

Eliros Mare 4* este localizat direct pe plaja cu nisip a statiunii Georioupolis, intr-o zona linistita in naura. Aeroportul International Chania este la aproximativ 50 km distanta.

FACILITATI

Plaja si Piscina: Plaja cu nisip. Piscine exterioare pentru adulti si copii - apa dulce. Sezlonguri si umbrele la plaja si piscine.
Mini Club (4 - 12 ani): ateliere si activitati distracive si educative organizate de ingrijiori specializati. Mini disco.
Spa & Welless: sauna, hammam, masaje si tratamente faciale si corporale de relaxare si infrumusetare, sala de fitness.
Activitati sportive si de recreere de grup: yoga, pilates, lectii de dans, aqua aerobic, volei pe plaja, tenis de masa, tenis de camp (la hotelul alaturat), jocuri la piscina/plaja
Divertisment: echipa de animatie - animatie pentru copii, sport, spectacole, discoteca, petreceri, concursuri si muzica live.

RESTAURANT

Restaurante: Main Restaurant, Beach Bar.
Baruri: Main Bar, Pool Bar, Beach Bar

CAMERE

Toate camerele pun la dispozitie: balcon/terasa, aer conditionat, televizor, mini frigider, ceai si cafea, telefon, seif, statie de calcat si baie cu cada/dus, oglinda cosmetic, uscator, halate si papuci, cantar si produse pentru igiena personala.

SUPERIOR DOUBLE ROOM WITH GARDEN/SIDE SEA VIEW (24 - 28 m2) - capacitate 2 adulti + 1 copil/3 adulti
SUPERIOR DOUBLE ROOM WITH DIRECT SEA VIEW (28 - 30 m2) - capacitate 2 adulti/2 adulti + 2 copii
SUPERIOR DOUBLE ROOM WITH PRIVATE POOL (24 - 28 m2) - capacitate 2 adulti + 1 copil/3 adulti
SUPERIOR FAMILY ROOM WITH GARDEN/SIDE SEA VIEW (30 - 34 m2) - capacitate 4 adulti
SUPERIOR JUNIOR SIUTE WITH PRIVATE POOL (30 - 34 m2) - capacitate 2 - 4 persoane

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.