Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel mic, o afacere de familie, se compune din doua cladiri inconjurate de o gradina frumos amenajata. Construit in stilul arhitectural traditional al insulei, cu piatra si caramida. Toate elementele decorative sunt asociate cu traditiile locale. Plaja
Plaja cu nisip si pietris Gouvia se afla la doar 50 de metri de hotel, distanta pana la aceasta putand fi parcursa in doar 2 minute de mers pe jos. Zona de plaja se intinde pe o distanta de 2.5 kilometri si dispune de sezlonguri, umbrele pentru soare, terenuri de volei, restaurante, baruri si locuri de parcare in imediata apropiere.

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele servicii si facilitati: acces gratuit la internet prin wifi, un restaurant, 2 baruri, transfer de la si catre aeroport, schimb valutar, receptie deschisa 24/7, serviciu zilnic de menaj, servicii de spalatorie si curatatorie, locuri de parcare gratuite, servicii de inchirieri auto si de biciclete, gradina si terasa.

Facilitati camere
Iliada detine 54 de camere in total ce dispun de balcon, TV-LCD, aer conditionat, telefon fix, baie cu dus, uscator de par si articole de toaleta.

Localizare
Hotelul este situat in statiunea Gouvia din estul insulei Corfu, la 9 kilometri de aeroport, 6 kilometri de portul central, 8.5 kilometri de centru, 19 kilometri de Castelul Angelokastro, 1.5 kilometri de portul Gouvia, 5.6 kilometri de parcul acvatic de distractii Aqualand, 9.6 kilometri de Fortareata Veche si Templul lui Atemis.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Camere nefumatori
Bar