Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Sherwood Breezes Resort este un complex de lux, localizat pe plaja cu nisip Lara, la 10 km de centrul orasului si la 10 km de aeroportul Antalya. Hotelul este situat direct pe plajaPlaja
Hotelul deține plajă proprie cu nisip și ponton. Șezlongurile, saltelele, umbrelele și șezlongurile sunt gratuite.

Sport si agrement
Hotelul pune la dispoziția turiștilor baie turcească, saună, baie cu aburi, jacuzzi, sală de fitness, aerobic, baschet, volei, darts, windsurfing, tenis de masă, biliard, sporturi nautice cu motor (contra cost).

Facilitati pentru copii
Hotelul deține numeroase facilități pentru copii: 2 piscine cu tobogane, loc de joaca, mini club (5-12 ani), junior club (13-17 ani), bufet special în cadrul restaurantului, baby sitter (contra cost).

Facilitati camere
Toate camerele sunt dotate cu baie proprie, uscător de păr, aer condiționat, TV, telefon, mini bar (se alimentează zilnic cu băuturi răcoritoare și bere), seif (gratuit), balcon, room service (contra cost), internet (contra cost).

Localizare
Hotelul Sherwood Breezes Resort este un complex de lux, localizat pe plajă, la 10 km de centrul orasului și la 10 km de aeroportul din Antalya. Hotelul a fost construit în anul 2005 și este format dintr-un corp principal de 8 etaje.

Facilitati hotel
Hotelul dispune de un restaurant principal, 2 restaurante a la carte (italian, turcesc, o dată pe săptămână gratuit, cu rezervare prealabilă), 5 baruri, 3 piscine exterioare, o piscină acoperită, Aqua Park, magazine, cinema, 2 săli de conferințe, schimb valutar, spălătorie, curățătorie, muzică live, discotecă, programe de animație, internet wireless (în lobby).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Room service
Restaurant
Piscina interioara
Piscina exterioara
Fitness
Centru Spa & Wellness
CH ( incalzire centralizata )
AC ( aer conditionat )

Locatie