Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Dotarile moderne, camerele spatioase si confortabile, serviciile ireprosabile, toate acestea fac din Hotel Saphir locul unde visele devin realitate. Va puteti bucura de acest resort care se intinde pe 50.000 mp si care este unul dintre cele mai mari din zona, pentru a va petrece vacanta mult asteptata.Facilitati hotel
Restaurant principal pentru bufet si baruri in cadrul complexului hotelier, cabinet medical, coafor, rent a car, baby sitting, magazine, internet (contra cost.), piscine interioare si exterioare pentru adulti si copii, tobogane, aqua park, centru de fitness, baie turceasca, sauna, mese si teren de tenis, baschet, fotbal, volei, volei pe plaja, sporturile nautice care nu necesita carburanti, acestea sunt gratuite. Masajul, terenul de tenis in nocturna, centrul de infrumusetare, scufundari, biliardul si toate sporturile nautice care necesita carburanti sunt contra cost. In fiecarea seara in cadrul hotelului exista program de animatie. Pentru copii exista un loc de joaca, piscina, miniclub, babysitting (la cerere, contra cost).

Facilitati camere
Cele 556 de camere sunt repartizate in cladirea principala si in vile spatioase, decorate cu gust si confortabile, dispun de baie cu cada sau dus, uscator de par, aer conditionat centralizat si aer conditionat split in vile, telefon, minibar, seif (contra cost), TV satelit, radio si balcon sau terasa.

Localizare
Hotelul Saphir este situat pe plaja, in Konakli, la 12 km distanta de Alanya si la 130 km de aeroportul din Antalya.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Loc de joaca pt copii
Sporturi
Schimb valutar
Sala de conferinta
Rent-a-car
Parcare
Centru Spa & Wellness
Bar
Asistenta medicala
Acces internet
Wi-fi / Wireless Lan
Restaurant
Piscina interioara
Piscina exterioara
Fitness
CH ( incalzire centralizata )
Babysitting
AC ( aer conditionat )

Locatie