Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul a fost renovat in 2014 si este situat in Tekirova, la 10 minute de centru, 17 km de Kemer si 73 km de aeroportul Antalya.
Hotelul dispune de 600 camere, din care:
 Standard garden view (26mp) - camere cu vedere la gradina, dotate cu pat matrimonial sau 2 paturi single, mini bar, TV satelit, WI FI , telefon in camera si baie, dus, aer conditionat, seif, balcon, mocheta, uscator de par, oglinda, halat si papuci de baie .
 Standard room sea view (26mp) - camere cu vedere la mare , dotate cu pat matrimonial sau 2 paturi single, mini bar, TV satelit, wi fi , telefon in camera si baie, dus, aer conditionat, seif, balcon, mocheta, uscator de par, oglinda, halat si papuci de baie. 
 Deluxe land view (32mp) - camera este dotata cu un pat matimonial sau 2 paturi twin , canapea , TV led, minibar , telefon direct , wi fi , aer conditionat , safe , balcon , mocheta , safe , baie cu dus si WC , uscator de par , halat si papuci de baie . Camera este fara vedere la mare. 
 Deluxe sea view (32mp)
- camera este dotata cu un pat matimonial sau 2 paturi twin , canapea , TV led, minibar , telefon direct , wi fi , aer conditionat , safe , balcon , mocheta , safe , baie cu dus si WC , uscator de par , halat si papuci de baie . Camera este cu vedere la mare   
 Family garden suite (52mp)
- Sunt formate din 2 domitoare cu usa intre ele si 2 bai : unul dintre dormitoare are un pat matrimonial, iar celalalt are 2 paturi single; 1 singura baie. Camerele sunt dotate cu balcon, mocheta, usa cu cheie electronica, canapea/fotoliu, minibar, TV-satelit cu programe nationale/internationale, radio, telefon direct, wi fi, baie cu cada, uscator de par, oglinda, telefon in baie, aer conditionat centralizat, seif electronic,patut pt copii (la cerere), halat si papuci de baie . Camerele sunt cu vedere la gradina .  
 Family room suite (52mp) - Sunt formate din 2 domitoare cu usa intre ele: unul dintre dormitoare are un pat matrimonial, iar celalalt are 2 paturi single; 1 singura baie.. Camerle sunt dotate cu balcon, mocheta, usa cu cheie electronica, canapea/fotoliu, minibar, TV-satelit cu programe nationale/internationale, radio, telefon direct, baie cu cada, uscator de par, oglinda, telefon in baie, aer conditionat centralizat, seif electronic,patut pt copii (la cerere), halat si papuci de baie .
 Pool villa (100mp) - camera este dotata cu un pat matimonial sau 2 paturi twin , canapea , TV led, radio , wi fi , minibar , telefon direct , aer conditionat , safe , balcon , mocheta , safe , oglinda , baie cu dus si WC , uscator de par , halat si papuci de baie , terasa.
 Deluxe suite room (100 mp) - au o dimensiune de 100 mp, sunt compuse din living si un dormitor, 2 bai (o baie cu dus si una cu dus si cada), mini bar, TV LED prin satelit, WI FI, telefon direct, aer conditionat, seif, balcon, masa, mocheta si gresie, oglinda pentru machiaj, uscator de par, serviciu de cafea si ceai . Camera cu vedere la mare ..
 King suite -au o dimensiune de 300 mp, sunt compuse din living si un dormitor, 2 bai (o baie cu dus si una cu dus si cada , jacuzzi, mini bar, TV LED prin satelit, WI FI, telefon direct, aer conditionat, seif, balcon, masa, mocheta si gresie, oglinda pentru machiaj, uscator de par, serviciu de cafea si ceai . Camera cu vedere la mare .
 Superior villa (300 mp) - este formata din 4 dormitoare + 3 bai(dus/cada ) +living . Camerele sunt dotate cu TV led, canale de muzica , telefon, wi fi , aer conditionat , minibar , seif , serviciu de cafea & ceai , uscator de par , oglinda machiaj , mocheta si podea de marmura , halat si papuci de baie, terasa . Cei cazati in superior vila au serviciul de spalatorie/ curatoarie gratuit , pavilion privat pe plaja , prioritate in restaurantele a la carte. 
 Executive vila (200 mp) - este formata din 3 dormitoare + 3 bai +living si bucatarie . Camerele sunt dotate cu TV led, telefon, wi fi , aer conditionat , minibar , seif , serviciu de cafea & ceai , uscator de par , oglinda machiaj , mocheta si podea de marmura , halat si papuci de baie . Cei cazati in executive villa au serviciul de spalatorie/ curatoarie gratuit , pavilion privat pe plaja .Vila are direct conectarea la piscina comuna cu intrare in panta .


All Inclusive All Exclusive
5 restaurante dintre care unul principal cu meniu international si 4 A`la Carte cu specific italienesc, frantuzesc, turcesc si de tip barbeque (do it yourself). Pentru restaurantele A`la Carte este necesara rezervarea locurilor cu o zi inainte si implica plata consumatiei.
Baruri (Pool Bar, Beach Bar, Lobby Bar, X-press Bar, X - IT Bar, Vitamin Bar), la restaurantele a la carte nu au limita de varsta pentru copii, mai putin la cel francez unde primesc doar peste 12 ani, cu rezervare 10 euro/pax si pot merge de cate ori vor; vitamin bar inclus; 3 terenuri de tenis, tenis de masa, darts, tir cu arcul, aerobic, gimnastica in apa, volei de plaja, minibasket, minifotbal, centru de fitness, piscina principala, piscina pentru copii, piscina interioara incalzita, sauna, baie turceasca.
De asemenea sunt organizate evenimente pentru copii si adolescenti la The Rixy Club, restaurant pentru copii, piscina pentru copii, loc de joaca amenajat, spectacole organizate in varful sezonului, discoteca si cinema pentru copii.
Fara plata: sezlonguri, saltele, umbrele, prosoape, dus, cabine de schimb, servicii de fructe si prosoape reci sunt disponibile gratuit pe plaja, precum  zona de piscina; internetul in primele 10 minute.
Cu plata: restaurantele A la Carte, asistenta medicala, salon de frumusete, masaj, coafor, telefon, fax, spalatorie, magazin de suveniruri, magazin de bijuterii si ceasuri, rent a car si internet cafe.Internetul e gratuit primele 10 minute restul se plateste (5 euro/ora, 15 euro/zi, 50 euro/saptamana).
Plaja privata; prosoapele de plaja sezlongurile, saltelele de sezlong si umbrelele sunt fara plata. Hotelul dispune de piscina principala, piscina pentru copii si piscina interioara incalzita.
Sporturi de apa motorizate, bowling, fotbal, volei pe plaja, tenis de masa, tenis de camp, gimnastica, aerobic, minibaschet, minifotbal, canoe, surf si polo.
Hotelul este recomandat pentru cei care doresc o vacanta de neuitat, oferind o activitate continua cu diferite alternative pentru o experienta de neuitat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie