Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Crystal Paraiso Verde este situat intr-un cadru natural special si isi asteapta turistii intr-un mediu prietenos.Localizare
Hotelul Crystal Paraiso Verde se afla la aproximativ 7 km fata de statiunea Belek exact pe marginea raului Acisu, la malul marii;

Facilitati camere
Camerele standard, elegante,~ 39mp, in corpul principal al hotelului dispun de grup sanitar complet utilat din marmura, cada/wc,jacuzzi, uscator par, halat baie, oglinda cosmetica, priza internet, telefon direct, Tv satelit, minibar, seif, masina de cafea si ceai, parchet, incalzire/climatizare, balcon.Pentru camere cu vedere la mare se achita un supliment. Camerele tip Suite sunt situate in cladirea principala, suprafata de ~65mp si sunt alcatuite din living si un dormitor separat cu un pat matrimonial king size, 2 Tv satelit, jacuzzi pe terasa.

Facilitati hotel
Hotelul este deschis in 2007 si este alcatuit din 2 cladiri principale si 96 de vile care sunt situate in mijlocul unei gradini. Hotelul pune la dispozitia turistilor: receptie cu lobby, restaurante si baruri, magazine, internet cafe contra cost. Toate facilitatile hotelurilor Gloria Golf si Verde pot fi utilizate gratuit (exista shuttle). Activitati timp liber: 4 terenuri de tenis, nocturna, piscina interioara, centru de fitness, gimnastica ,sauna, aerobic, tenis de masa, animatie soft si musica live. Contra cost: scoala de dansuri, disco, bowling, biliard, spa cu masaj , thalasso si tratamente cosmetice. Pentru copii: miniclub la Gloria Golf, loc de joaca, piscina speciala, meniu special, babysitting (contra cost) . Plaja: acces pe un pod care uneste malul raului de plaja privata cu nisip, accesul in mare este cu pietris umbrelutele, sezlongurile si prosoapele pe plaja cat si la piscina- gratuit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Sala de conferinta
Room service
Receptie 24h
Parcare
Loc de joaca pt copii
Camere persoane cu dizabilitati
Camere nefumatori
Camere familii
Camera pentru bagaje
Bar
Babysitting
Asistenta medicala
Acces internet
Wi-fi / Wireless Lan
Restaurant
Piscina interioara
Piscina exterioara
Fitness
Centru Spa & Wellness
CH ( incalzire centralizata )
AC ( aer conditionat )

Locatie