Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Bellis 5* este situat intr-un resort inconjurat de pini si dispune de 5 piscine in aer liber, un parc acvatic, piscina interioara si plaja privata. Pe lanaga toate acestea, serviciile de exceptie vor asigura turistilor o sedere placuta si relaxanta in cadrul hotelului.Localizare
Situat pe malul marii, la o distanta de numai 300 m de plaja, Hotelul Bellis a fost deschis in 2007 si este inconjurat de o luxurianta padure de pini. Hotelul Bellis a fost complet restaurant in 2007. Hotelul va invita sa va petreceti vacanta la care ati visat. Hotelul este inconjurat de paduri luxuriante, gradini cu pini si palmieri, o varietate de flori, oferind o valvataie de culoare. Cel mai apropiat oras de hotel este orasul Kadryie, situat la numai 5 km distanta, iar aeroportul este la o distanta de 40 km, respectiv 50km fata de centrul orasului Antalya.

Facilitati hotel
Hotelul dispune de lobby, lobby bar, piscine interioara, 5 piscine exterioare, 8 restaurante a la carte, patisserie, 10 baruri, ceainarie, sali de conferinta, magazine cu suveniruri, coafor, amfiteatru, aqua parc, serviciu medical, 4 terenuri de tenis, teren de volei, mini fotbal, tenis de masa, mini golf, sala de fitness si aerobic, sauna, hammam. Serviciile extra-charge sunt: bowling-ul, masajul si centrul spa. Mai exista o discoteca, un club de noapte in aer liber, un mic cinematograf, iar seara turistii sunt animate de programul de divertisment al hotelului. Pentru copii exista piscine, tobogane cu apa, mini-club(4-12ani), junior-club(13-16ani), loc de joaca special amenajat, mini-disco. Pe plaja exista umbrele, hamace, saltele si prosoape de plaja. Se pot practica si numeroase sporturi nautice precum: canotaj, windsurfing, banana rides, parasailing jetski.

Facilitati camere
Camerele dispun de baie proprie, camerele au vedere spre mare sau spre munte, tv satelit, AC - centralizat, mini-bar, seif, curatenie in camera zilnic, balcon, room service (contra cost).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Sala de conferinta
Room service
Restaurant
Receptie 24h
Piscina interioara
Piscina exterioara
Parcare
Loc de joaca pt copii
Lift
Fitness
Centru Spa & Wellness
Camere nefumatori
Camere familii
Camera pentru bagaje
Bar
Asistenta medicala
Acces internet
AC ( aer conditionat )

Locatie