Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Informatii generale:
Hotel al lantului CRYSTAL, Prestige Elite are o pozitionare preferentiala si unica, la poalele muntilor Taurus, aproape de magazinele si de atractiile din Goynuk. Resortul are o intindere de 100.000mp si o plaja privata premiata cu Blue Flag.


Puncte forte:
Plaja privata cu nisip si pietricele, premiata cu Blue Flag
Zona generoasa in verdeata
Renovat 2016-2017


Localizare:
La 7km de Kemer centru si la 48km de Antalya aeroport


Facilitati hotel:
Restaurant principal, restaurant pentru copii, restaurante a la carte (Italian, turcesc, fructe de mare), brasserie, snack (gozleme, pide, pizza), patiserie, bar la plaja, cafenea, 5 baruri, piscine (piscina principal, piscina semi-olimpica, piscina cu 4 tobogane cu apa, piscina cu 3 tobogane cu apa, piscina la plaja, piscina pentru copii, piscina interioara pentru adulti si copii, , dusuri si cabine la plaja, umbrele/sezlonguri/prosoape la plaja si la piscina, pavilioane contra cost (includ cos cu fructe, bauturi, inghetata, pranz), wi-fi, aquapark pentru copii, aqua park pentru adulti, teren de tenis cu nocturna, centru SPA (baie turceasca, sauna, Jacuzzi, sauna ruseasca, camera de relaxare, centru Wellness contra cost (baie turceasca VIP, masaje, tratamente, centru de infrumusetare).


Tipuri de camere si dotari:
- Standard Land View: 34mp, situate in cladirea principala, au pat matrimonial si paturi twin. Dintre aceste camera standard 8 sunt pentru persoanele cu dizabilitati (cu paturi twin).
- Standard Sea Side View: 34mp, situate in cladirea principala, au pat matrimonial si paturi twin.
- Family Room: 50-57mp, cladire principala, sunt sub forma de duplex, au 2 dormitoare (unul cu paturi twin si altul cu pat matrimonial), bai, pat sofa, 2 LCD TV, 2 midi baruri.
- Pool Family Room Pool View: 40-50mp, cladire principala, pat matrimonial si paturi twin, pat sofa, LCD TV, baie cu cabina de dus, midi bar
- Honeymoon Room Sea Side View: 36mp, cladire principala, pat matrimonial oval, LCD TV, cabina de dus si Jacuzzi in baie, telefon.


Facilitati disponibile in toate camerele:
Sistem de inchidere electronic, detectoare de fum, midi bar, set cu fierbator pentru ceai si cafea, canale internationale, LCD TV, canale de muzica, canale cu desene animate, baie privat, telefon in camera si in baie, aer conditionat, balcon, masa si scaune in balcon, uscator pentru par, oglinda si masa pentru machiat, prosoape, papuci, wi-fi, seif, podea ceramica.
Prosoapele si asternuturile se schimba zilnic, curatenia in camera se face zilnic, midi barul se reumple zilnic/o data pe zi, setul pentru ceai si cafea se completeaza zilnic/o data pe zi


Tip de masa: ultra all inclusive


Pentru copii:
Restaurant special, aqua park pentru copii, piscina pentru copii cu sistem automat de umbrire, piscina interioara, mini club, mini disco, mini cinema, mini video, showuri, jocuri activity si de inteligenta, loc de joaca exterior, parc.


Activitati incluse:
Showuri seara, seri turcesti, nopti de gala, jocuri la piscina, muzica live, disco in aer liber, table, sah, carti, cinema, karaoke, gimnastica, volei pe plaja, aerobic, boccia, step, tenis, dart, mini fotbal, baschet, tenis de masa, camera cu jocuri, turnee, centru fitness. Contra cost: sporturi de apa, cursuri de windsurfing, CatCRYSTALn, nocturna pentru terenul de tenis.


Tips/recomandari:
Iti recomandam sa pastezi o zi pentru a vizita Canionul din Goynuk - este cel mai mare parc de Aventura din Antalya.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie